• Nema predloga

Gala veče sa prijateljima u Narodnom pozorištu

Banca Intesa je kao prijatelj Narodnog pozorišta, svojim prijateljima poklonila gala veče uz pretpremijerno izvođenje predstave „Dr“ u režiji čuvenog Jagoša Markovića, a u izuzetnoj glumačkoj podeli koju su predvodili izvrsni Predrag Ejdus, Radmila Živković i Seka Sabljić.

Banca Intesa je kao prijatelj Narodnog pozorišta, svojim prijateljima poklonila gala veče uz pretpremijerno izvođenje predstave „Dr“ u režiji čuvenog Jagoša Markovića, a u izuzetnoj glumačkoj podeli koju su predvodili izvrsni Predrag Ejdus, Radmila Živković i Seka Sabljić.  Kultni komad velikog srpskog komediografa Branislava Nušića nakon više od pola veka ponovo je postavljen na velikoj sceni Nacionalnog teatra, a njegovom prvom izvođenju prisustvovale su brojne ličnosti iz javnog života i predstavnici medija.

Na koktelu upriličenom nakon predstave prisutne je najpre pozdravio Božidar Đurović, pomoćnik Upravnika Narodnog pozorišta koji se zahvalio Banca Intesa na podršci koju pruža našoj najstarijoj pozorišnoj kući. Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa Beograd, zahvalila se Narodnom pozorištu na ekskluzivnom prikazivanju predstave samo za prijatelje Banke, izjavivši da iskreno veruje da je prijateljstvo i istinsko pripadništvo zajednici jednako vredan kapital kao i onaj bankarski.

„Spoj kreativnih potencijala velikog Nušića, progresivnog Jagoša Markovića i sjajnog tima Narodnog pozorišta stvorio je veliko pozorišno delo, zbog čega upućujem iskrene čestite svim akterima, uz želju da ova predstava ima dug scenski život. Prijateljstvo sa Narodnim pozorištem, iako traje tek dve godine, postalo je deo našeg identiteta, nešto po čemu nas između ostalog i drugi prepoznaju, pa verujem da će kao svako pravo prijateljstvo i ovo trajati još mnogo godina“, rekla je Draginja Đurić.

Chat