• Nema predloga

Banca Intesa i EBRD organizovale seminar za žene u biznisu u Novom Sadu

Banca Intesa i Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) organizovale su danas u Novom Sadu drugi po redu seminar za preduzetnice u okviru programa podrške razvoju ženskog preduzetništva u Srbiji „Žene u biznisu“.

Seminar pod nazivom „Kako da upravljate svojim finansijama i unapredite poslovanje uz podršku banaka“ okupio je oko 40 poslovnih žena. Predstavnici Banca Intesa i EBRD, ugledni predavači i stručnjaci u oblasti finansija i bankarstva predočili su učesnicama kako da unaprede vođenje sopstvenih finansija pruživši im uvid u najbolje prakse upravljanja obrtnim sredstvima, novčanim tokovima, prihodima i troškovima, ali ih i posavetovali kako da obezbede adekvatnu podršku banaka za dalji razvoj poslovanja. Pored toga, ovaj događaj pružio je preduzetnicama i priliku da se upoznaju sa dijagnostičkim alatom Business Lens koji im može pomoći da uoče snage i slabosti svog poslovanja, kao i njegove potencijale za dalji razvoj, ali im i dao mogućnost da prošire svoju mrežu kontakata i svoja znanja i iskustva podele sa drugim poslovnim ženama iz Srbije.

Prvi seminar u okviru programa „Žene u biznisu“ organizovan je u Beogradu u novembru, a prisustvovalo mu je više od 50 preduzetnica.

Chat