• Nema predloga

Najbolja banka u Srbiji

Međunarodni finansijski časopis Global Finance proglasio je Banca Intesa za „Najbolju banku u Srbiji“ u 2015. godini na svečanoj ceremoniji koja je održana u Limi, prestonici Perua, tokom trajanja godišnjeg sastanka Međunarodnog monetarnog fonda i Svetske banke. Ova prestižna nagrada dodeljena je u okvirutradincionalnog izbora za „Najbolje banke sveta“, koji je ove godine obuhvatio 143 zemlje i osam regiona. Prilikom donošenja odluke, urednici magazina Global Finance vodili su se nizom kriterijuma uključujući razvoj i rast obima poslovanja, kao i inovativnost proizvoda, ali i stručnim mišljenjem analitičara, konsultanata, rejting agencija i rukovodilaca kompanija.

„Ovo renomirano priznanje valorizuje uspeh i istrajnost Banca Intesa da u otežanom poslovnom okruženju dosledno sprovede strategiju u čijoj su osnovi stabilnost poslovanja i dugoročna održivost zasnovana na kvalitativnom rastu, inovativnosti i operativnoj efikasnosti, zbog čega smo posebno ponosni na ovu nagradu. Usmerenost na potrebe i zadovoljstvo klijenata kroz savremene proizvode i uslugu najvišeg kvaliteta, uz stalno ulaganje u tehnološka unapređenja i nove kanale distribucije i u narednom periodu će ostati polazište sa kojeg ćemo delovati težeći da doprinesemo razvoju privrede i unapređenju kvaliteta života građana“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Pored nagrade za najbolju banku u Srbiji, Intesa Sanpaolo, međunarodna bankarska grupa u okviru koje posluje Banca Intesa, dobila je i priznanje za najbolju banku na tržištu Italije.

Chat