• Nema predloga

Banka pod vašim prstima

Banca Intesa je, u okviru projekta „Banka pod vašim prstima”, predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića

Banca Intesa i Stefan Milenković najavili saradnju na projektu „Banka pod vašim prstima”

U skladu sa opredeljenjem da kontinuirano unapređuje korisničko iskustvo svojih klijenata sa ciljem poboljšanja njihovog sveukupnog zadovoljstva uslugama banke, Banca Intesa je, u okviru projekta „Banka pod vašim prstima”, predstavila brend ambasadora novog digitalnog bankarstva, svetski poznatog violinistu - Stefana Milenkovića. 

„Drago mi je da mogu da istaknem da je posvećenost digitalizaciji u poslednjih nekoliko godina dala zaista veliki doprinos tome da se navike ljudi promene u korist novih tehnologija. U prilog tome govori i činjenica da je pola miliona naše ukupne klijentske baze digitalizovano i da u proseku svaki drugi dan ima interakciju sa bankom preko mobilnog telefona. Imajući u vidu ove podatke i značaj koji digitalne tehnologije imaju za naše poslovanje bili smo jednoglasni u odluci da novo digitalno bankarstvo zaslužuje prepoznatljivo ime i zaštitno lice čija karijera oslikava vrednosti koje i mi u Banci gradimo i negujemo. Uz umetnika, kakav je Stefan Milenković, koji je pravi ambasador naše zemlje i koji zahvaljujući svom radu, akademskom iskustvu i virtuozitetu ima poštovaoce širom sveta, verujem da ćemo uspeti da na neposredan, moderan i kreativan način klijentima približimo funkcionalnosti i novitete koji će im omogućiti još naprednije digitalno iskustvo.“, izjavio je Darko Popović, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Za više detalja preuzmite SAOPŠTENJE ZA MEDIJE

Chat