• Nema predloga

Oblikujemo digitalnu budućnost sa Banca Intesa

Banca Intesa je u saradnji sa svojom matičnom grupom Intesa Sanpaolo organizovala hibridnu konferenciju pod nazivom „Oblikujmo digitalnu budućnost“ na kojoj je specijalni gost bio Marc Randolph, jedan od osnivača kompanije Netflix.

Događaj je putem Zoom platforme okupio gotovo 1000 klijenata, privrednika i partnera banke, dok su ugledni stručnjaci i lideri naših najvećih kompanija, kao i visoki predstavnici Intesa Sanpaolo i Banca Intesa, imali prilike da uživo razmene svoja iskustva i razmišljanja na temu četvrte digitalnu revolucije i digitalne budućnosti iz perspektive različitih sektora. Cilj konferencije je bio da skrene pažnju stručne javnosti na važnost podizanja stepena digitalizacije u različitim sektorima domaće privrede na viši nivo, na stvaranje sinergije između različitih industrija u pogledu digitalnog razvoja, na faktore koji utiču na procese ubrzanog tehnološkog napredka i njegov uticaj na kvalitet života, kao i unapređenje ukupnog korisničkog iskustva u svim sferama.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)