• Nema predloga

Intesa Sanpaolo preko Banca Intesa Beograd zaključila ugovor s kompanijom Montprojekt d.o.o.

Intesa Sanpaolo Grupa je preko Banca Intesa Beograd, članice njene Divizije internacionalnih banaka, kao i lidera na tržištu Srbije, uspešno obezbedila finansiranje u iznosu od 12 miliona evra za Montprojekt d.o.o. Kompanija Montprojekt, koja posluje u energetskom sektoru, specijalizovana je za projektovanje i izvođenje elektro mašinskih instalacija, proizvodnju i promet razvodnih postrojenja, opreme za distribuciju i kontrolne opreme. 

Od svog osnivanja 1993. godine, pokazala se uspešnom u razvijanju poslovanja kontinuirano unapređujući kvalitet, pouzdanost i bezbednosne standarde u svim oblastima delovanja. Zahvaljujući ugovoru, Montprojekt će sada biti u prilici da prihvati i uspešno sprovede najkompleksnije i najveće tehnološke projekte u regionu, kao i da uspostavi partnerstva sa renomiranim međunarodnim kompanijama, poput SIEMENS AG.

Ponosni smo što Banca Intesa Beograd, kao jedna od glavnih banaka sa kojom Montprojekt d.o.o. sarađuje već dve decenije, nastavlja i pojačava svoju podršku ostvarenju ciljeva ove kompanije. Ova transakcija predstavlja još jedan važan korak za Intesa Sanpaolo grupu u procesu sprovođenja plana podrške malim i srednjim preduzećima, kao i korporacijama, posebno u regionima Centralne, Istočne i Jugoistočne Evrope u kojima Intesa Sanpaolo grupa ima značajno prisustvo i lidersku poziciju.

Chat