• Nema predloga

Otkrijte novo iskustvo digitalnog bankarstva

Otkrijte sve funkcionalnosti koje su vam na raspolaganju u okviru vašeg mobilnog i elektronskog bankarstva.

Otkrijte sve digitalne funkcionalnosti

Iskoristite sve prednosti novih, sjajnih funkcionalnosti. Pogledajte ih!

Sve

Prijava

Plaćanja

Ugovorite novu uslugu

Otkrijte pametna plaćanja

Prijava

Pametna prijava

pristupite svom elektronskom bankarstvu još brže, bez potrebe da prilikom svake prijave unosite svoje korisničko ime i lozinku.

Prijava na vaše elektronsko bankarstvo nikad nije bila brža! Nakon što se, unosom korisničkog imena i lozinke koju ćete generisati preko opcije #withKEY, prvi put prijavite na vaše elektronsko bankarstvo, otvoriće vam se ekran s opcijom za aktivaciju Pametne prijave. Klikom na Aktiviraj, opcija će biti omogućena tako da će, kada se sledeći put budete prijavljivali na elektronsko bankarstvo, biti potrebno da unesete samo vaš PIN ili biometrijske podatke.

Funkciju Pametna prijava možete da pronađete i aktivirate u okviru vaše aplikacije elektronskog bankarstva. Na posebnom ekranu će se od vas tražiti da nastavite sa aktivacijom i skratite vreme za naredne prijave.

Prijava

#withKEY

#withKEY - još bezbedniji način za prijavu na vaše elektronsko bankarstvo.

Zahvaljujući opciji #withKEY, lozinka vam je uvek pri ruci! Za dodatnu sigurnost prilikom svake prijave, korišćenjem #withKEY možete generisati novu lozinku, koja će biti aktivna najviše jedan minut.

#withKEY možete pronaći na stranici za prijavu na vaše mobilno bankarstvo.

Ugovorite novu uslugu

Virtuelna kartica

Kreirajte virtuelnu kopiju vaše kartice za bezbednu onlajn kupovinu!

Zahvaljujući ovoj funkciji, možete lako da kreirate, kao i da odredite željenu validnost virtuelne kopije vaše kartice (za jednokratnu ili stalnu upotrebu) i uživate u iskustvu još bezbednijeg obavljanja online kupovine.

Virtuelna kopija kartice dostupna je u meniju vaše aplikacije mobilnog ili elektronskog bankarstva u okviru opcije Kartice.

Otkrijte pametna plaćanja

#withCASH

Podignite novac sa bankomata bez korišćenja kartice!

#withCASH omogućava da vaš novac sa bankomata podignete još brže i lakše, bez korišćenja kartice! Potrebno je samo da izaberete iznos i period važenja i na ekranu će vam se pojaviti generisani kod koji treba da unesete u predviđeno polje na bankomatu.

Ova funkcija dostupna je u okviru menija u delu Kartice ili na početnoj stranici za prijavu na vaše mobilno bankarstvo.

Plaćanja

Očitaj i plati

"Očitaj i plati" je vaša prečica za lako obavljanje plaćanja!

"Očitaj i plati" omogućava vam da skenirate podatke sa vašeg računa kako biste još lakše obavili plaćanje: potrebno je da se zadržite nekoliko sekundi na predviđenom polju i među prečicama izaberete opciju Očitaj i plati, a zatim skenirate potrebne informacije koje će se automatski popuniti omogućavajući vam da plaćanje obavite brže nego ikad pre.

"Očitaj i plati" je funkcionalnost koja vam je na raspolaganju prilikom popunjavanja naloga za plaćanje u okviru opcija Plaćanje, Devizno plaćanje i Trajni nalog.

Plaćanja

Plaćanje NBS IPS QR kod

Dobro došli u novu eru plaćanja!

Obavite instant plaćanje: zahvaljujući funkciji IPS Skeniraj možete da skenirate QR kod za plaćanje i svi podaci neophodni za obavljanje transakcije biće automatski preuzeti; takođe, pomoću funkcije ISP Pokaži možete da podelite vaš QR kod, koji će prodavac skenirati kako biste još brže obavljali plaćanja i u prodavnicama. Funkcijama instant plaćanja možete da pristupite lako s stranice za prijavu na vaše mobilno bankarstvo.

Funkcije IPS Skeniraj i IPS Pokaži su dostupne na stranici za prijavu na vaše mobilno bankarstvo, kao i u meniju u okviru opcije Plaćanja. Osim toga, funkciju ISP Skeniraj možete da aktivirate i kao prečicu za plaćanje unutar glavne opcije Plaćanja, kako biste, njenim odabirom i skeniranjem QR koda, odmah mogli da preuzimate sve neophodne podatke za obavljanje transakcija sa vaših uplatnica.

Plaćanja

Devizna plaćanja

Obavite plaćanje u stranoj valuti!

Prenesite novac u stranoj valuti na neki drugi devizni račun u samo nekoliko jednostavnih koraka.

Ova funkcija plaćanja dostupna je unutar vašeg menija, u polju Plaćanja, a može da se pokrene kako i iz vašeg mobilnog, tako i iz elektronskog bankarstva.

Plaćanja

Apple Pay

Obavljajte svoje kupovine brzo i jednostavno preko svog Apple uređaja

Potreban vam je samo vaš Apple uređaj - sat, pametni telefon ili tablet, kako biste svoja plaćanja obavili u samo nekoliko sekundi!

Funkcija Apple Pay je povezana sa Banca Intesa Mobi aplikacijom mobilnog bankarstva. Dodajte svoju karticu u Apple Wallet već danas tako što ćete je skenirati i uneti neophodne podatke i uživajte u novom iskustvu plaćanja!

Ugovorite novu uslugu

Moje ponude

Iskoristite posebne ponude prilagođene vašim potrebama: otkrijte nove proizvode ili usluge bez potrebe da posetite ekspozituru!

Pronađite najbolje ponude za vas direktno u aplikacijama mobilnog i elektronskog bankarstva. Nakon što izaberete predlog koji odgovara vašim potrebama, možete ga i ugovoriti u okviru vaših aplikacija u samo nekoliko jednostavnih koraka. Osim toga, savetnik vam je uvek na raspolaganju za savet i podršku tokom procesa.

Opcija Moje ponude dostupna je u okviru vašeg mobilnog i elektronskog bankarstva. Kada kliknete na meni u vašoj aplikaciji mobilnog bankarstva, pronaći ćete je u horizontalnoj listi, dok se u aplikaciji elektronskog bankarstva nalazi na kontrolnoj tabli u gornjem desnom uglu.

Ugovorite novu uslugu

Katalog proizvoda

mesto gde možete da pronađete sve proizvode i usluge banke koji su vam na raspolaganju! Katalog proizvoda sastoji se od dva segmenta: Istaknute ponude i Katalog proizvoda. Unutar Istaknutih ponuda pronaći ćete proizvode koji su u fokusu, kao i informacije o aktivnim kampanjama, dok je Katalog proizvoda podeljen po kategorijama i sadrži informacije o svim uslugama i proizvodima banke.

ova opcija klijentima pruža mogućnost da otkriju i uvek budu obavešteni o dostupnim proizvodima i uslugama. Osim toga, zahtev za neke od usluga možete odmah da podnesete online.

Katalog proizvoda kao namenska stavka menija nalazi se kako u okviru aplikacije mobilnog, tako i u okviru aplikacije elektronskog bankarstva.

Ugovorite novu uslugu

Keš krediti

kada vam je potreban, podnesite zahtev i realizujte keš kredit direktno preko vašeg mobilnog ili elektronskog bankarstva!

Ispunite svoje želje i potrebe još brže! Podnesite zahtev i realizujte keš kredit onlajn, bez potrebe da posetite ekspozituru! Izaberite: Laki, Intermezzo ili Senior keš kredit i sledite jednostavne korake kako biste veoma brzo završili proces!

Podnesite zahtev onlajn kroz opciju Katalog proizvoda ili direktno iz namenskog polja u meniju – Krediti.

Ugovorite novu uslugu

Dozvoljeno prekoračenje po računu

Kad vam je potrebno, ugovorite dozvoljeno prekoračenje po računu direktno preko vašeg mobilnog ili elektronskog bankarstva!

Ostvarite svoje veće ciljeve brže nego ikad! Podnesite zahtev i realizujte dozvoljeno prekoračenje po računu onlajn, bez potrebe da posetite ekspozituru! Pratite jednostavne korake kako biste veoma brzo realizovali svoj onlajn zahtev!

Podnesite zahtev online kroz opciju Katalog proizvoda ili direktno iz namenskog polja u meniju – Krediti/Ostali krediti.

Za nove korisnike
Koraci za aktivaciju usluge digitalnog bankarstva
Dokumenta
Potrebna vam je važeća lična karta
Aktivacija
Ukoliko niste, otvorite platni račun i aktivirajte uslugu
Lista ekspozitura
Pronađite sebi najbližu Banca Intesa eskpozituru

OVDE
Chat