• Nema predloga

Transfer novca

Jednostavan i pouzdan prenos novca.

Šaljete ili primate novac iz inostranstva?

Ekonomično

Povoljna provizija

Fleksibilno

Isplata u odabranoj valuti

Lako dostupno

Više od 150 ekspozitura širom Srbije i razvijena mreža u inostranstvu

Transfer novca

Obezbeđujemo izuzetno brz i siguran bezgotovinski prenos novca, bilo da je reč o deviznim prilivima u korist naših građana ili deviznim plaćanjima prema korisnicima u inostranstvu. Naša najznačajnija prednost jeste dostupnost koju omogućava široka mreža ekspozitura naše banke širom zemlje, kao i izuzetno razvijena korespondentska mreža u inostranstvu.

Korišćenjem prijem novčanih sredstava iz inostranstva  kao najefikasnijeg i najsigurnijeg instrumenta međunarodnog platnog prometa, sredstva iz inostranstva su vam dostupna po najpovoljnijim uslovima i u najkraćem roku, a instrukcije možete dobiti na svim šalterima Banke ili pozivom našeg kontakt centra. Sredstva iz inostranstva isplaćujemo u valuti u kojoj je novac poslat ili u dinarima, a takođe se možete odlučiti i za konverziju u neku drugu valutu. Na ovaj način iz inostranstva možete primiti novčani poklon ili pomoć ili priliv po drugom osnovu, uz povoljnu proviziju.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)