• No Suggestion

Važno obaveštenje

Obaveštenje o neophodnosti ažuriranja ličnih podataka i blokadi svih proizvoda/usluga

Poštovani, 


Obraćamo Vam se s molbom da najkasnije do 10.6.2022. posetite najbližu ekspozituru Banca Intesa kako biste ažurirali svoje podatke, s obzirom da smo u skladu sa internom regulativom i  Zakonom o sprečavanju pranja novca i finansiranja terorizma („Službeni glasnik RS’’, broj 113/17 i 91/19) u obavezi da redovno ažuriramo podatke svojih klijenata. Tom prilikom Vas molimo da na uvid dostavite važeći lični dokument. Verujemo da imate razumevanja za navedenu zakonsku obavezu Banke i molimo Vas da se na istu odazovete.

Obaveštavamo Vas da ćemo, ukoliko ne izvršite ažuriranje Vaših podataka do navedenog datuma, nažalost biti prinuđeni da počev od 10.6.2022. ograničimo našu poslovnu saradnju i blokiramo sve Vaše platne kartice, tako što će njihovo korišćenje biti onemogućeno, dok će 27.6.2022. biti blokirani svi proizvodi i usluge koje imate u Banca Intesa. U tom slučaju, Vaše obaveze po kreditnim proizvodima ćete nastaviti da izmirujete u ekspozituri Banke ili putem trajnog naloga. 


Naši savetnici u Banca Intesa Vas očekuju i pružiće Vam dodatne informacije i svu neophodnu pomoć, prilikom popunjavanja dokumenta u vezi sa ažuriranjem ličnih podataka. Takođe, za više informacija na raspolaganju Vam je i naš Kontakt Centar


U iščekivanju Vašeg dolaska, unapred Vam se zahvaljujemo.
 

Chat