• No Suggestion

Otvoren treći Intesa Farmer konkurs

Banca Intesa je otvorila treći godišnji ciklus nagradnog konkursa Intesa Farmer, izbora za najbolje poljoprivredne proizvođače u kategorijama povrtarstvo, ratarstvo, voćarstvo i stočarstvo, u okviru nastupa na 82. međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu. Najuspešnije učesnike konkursa očekuje putovanje na Svetsku izložbu EXPO Milano 2015 posvećenu inovacijama i održivoj proizvodnji hrane, kao i vaučeri u vrednosti od 100.000 dinara za kupovinu stočne hrane i repromaterijala kod partnerskih prodavaca.

„Banca Intesa je 2013. godine ustanovila konkurs Intesa Farmer kako bi nagradila istaknute pojedince, ali i u širem smislu promovisala značaj poljoprivrede kao strateški važnog sektora domaće privrede. Poljoprivredna proizvodnja, a posebno proizvodnja hrane, postala je jedan od najvećih izazova čovečanstva današnjice, a prepoznajući veličinu ovog problema matična grupacija Banca Intesa, Intesa Sanpaolo, postala je zvanični globalni partner svetske izložbe EXPO Milano 2015. Kao članica grupacije Intesa Sanpaolo imamo priliku da najuspešnijim poljoprivrednim proizvođačima iz naše zemlji približimo najnaprednije svetske tehnologije i održive prakse u proizvodnji hrane“, izjavio je Darko Popović, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Mogućnost prijavljivanja na konkurs imaju svi registrovani poljoprivredni proizvođači, klijenti Banca Intesa, u periodu od 14. maja do 30. juna, a podnošenje aplikacija omogućeno je u svim ekspoziturama Banke širom zemlje, kao i putem internet stranice www.bancaintesa.rs.

Pobednici konkursa će biti proglašeni u septembru 2015. godine a opšti kriterijumi za izbor Intesa Farmera godine uključuju godišnje rezultate ostvarene kroz poljoprivrednu proizvodnju, posedovanje sopstvenih prostora za skladištenje, uključenost članova porodice u proizvodni proces i uspostavljena saradnja sa Bankom.

Chat