• No Suggestion

Milan Junior Camp u Srbiji uz podršku Banca Intesa

Zahvaljujući tradicionalnoj podršci Banca Intesa održavanju Milan Junir Camp-a u Srbiji, 200 dece uzrasta od 8 do 16 godina imaće mogućnost da nauči trikove i tehnike „najznačajnije sporedne stvari na svetu“ u radu sa stručnjacima jednog od najtrofejnijih fudbalskih klubova u Evropi i na globalnom nivou, A.C. Milan.

Milan Junior Camp će se održati od 18. do 22. juna, a kao i ranijih godina najtalentovaniji polaznici kampa biće pozvani na dvodnevni boravak u Milano gde će zajedno sa svojim porodicama i decom iz drugih krajeva sveta učestvovati na danu Milan Junior Camp-a i posetiti čuveni stadion San Siro.
„ Uvek voljna da podrži zdrave projekte namenjene deci, Banca Intesa već šestu godinu za redom, koristeći sopstvene kanale komunikacije, ohrabruje mališane da se prijave za učešće na kampu i iskuse ushićenje timskog uspeha, takmičarskog duha, ali i da upoznaju filozofiju i metode rada jednog od najvećih i najtrofejnijih evropskih i svetskih fudbalskih klubova. Prepoznajući da budućnost i prosperitet pripadaju generacijama koje dolaze, Banca Intesa inicira sopstvene projekte i podržava akcije drugih aktera kako bi decu od malih nogu naučila da razmišljaju unapred, budu odgovorni i ne odustaju od svojih snova.“ izjavio je Miloš Nedeljković, direktor Sektora za platne kartice i direktne kanale Banca Intesa.

Chat