• No Suggestion

Beogradski Banca Intesa maraton 19. aprila u Beogradu

Banca Intesa će treću godinu za redom biti naslovni sponzor Beogradskog Banca Intesa maratona koji će po 21. put biti održan u subotu 19. aprila, duž ulica srpske prestonice. Kako je saopšteno na konferenciji za medije, ovogodišnji program najmasovnije sportske manifestacije u našoj zemlji će kao i dosad biti prilagođen ne samo profesionalnim maratoncima, već i svim rekreativnim ljubiteljima maratona. Tako će osim maratona i polumaratona, biti odražana i Trka zadovoljstva, dok će za najmlađe učesnike nedelju dana ranije biti organizovana „Trka mladih nada“.

Banca Intesa će treću godinu za redom biti naslovni sponzor Beogradskog Banca Intesa maratona koji će po 21. put biti održan u subotu 19. aprila, duž ulica srpske prestonice.

Kako je saopšteno na konferenciji za medije, ovogodišnji program najmasovnije sportske manifestacije u našoj zemlji će kao i dosad biti prilagođen ne samo profesionalnim maratoncima, već i svim rekreativnim ljubiteljima maratona. Tako će osim maratona i polumaratona, biti  odražana i Trka zadovoljstva, dok će za najmlađe učesnike nedelju dana ranije biti organizovana „Trka mladih nada“. 

Predsednik Beogradskog maratona, košarkaš Aleksandar Đorđević je ovim povodom pozvao sve ljude sportskog duha da se pojave na startu kako bi zajedno, nasmejani i dobro raspoloženi  poslali svetu sliku pozitivne Srbije.

„Svi zainteresovani učesnici Trke zadovoljstva moći će da dobiju simboličan startni broj 1244, a svi znamo šta taj broj u ovom trenutku znači za Srbiju. Želim da se zahvalim svima koji će učestvovati u organizaciji, mojim profesionalcima, Skupštini grada i gospođi i Banci Intesa što nas podržavaju sve ove godine“, rekao je Đorđević.

Draginja Đurić, predsednica IO Banca Intesa izrazila je zadovoljstvo što Banca  Intesa treći put za redom učestvuje u organizaciji ovako značajne manifestacije koja nas na najbolji način predstavlja u svetu.
„ Bićemo podrška svim učesnicvima ovogodišnjeg maratona, a posebno onima koji nisu profesionalni maratonci, a žele da učestvuju. Za njih smo obezbedili i posebne nagrade kao dodatni motiv da izađu na stazu. Banca Intesa nije slučajno generalni sponzor ove manifestacije. Poštujući vrednosti koje su odavno priznate u maratonu kao što su istrajnost i želja za pobedom logično je što smo i ove godine tu. „, rekla je ovim povodom Draginja Đurić.

Chat