• No Suggestion

Popusti za korisnike kreditnih kartica na Sajmu knjiga

Kako bi onima koji čitaju mnogo a žele još više mnogobrojne Lagunine naslove učinile još dostupnijim, Banca Intesa i ova izdavačka kuća pripremile su posebnu pogodnost za plaćanja Visa, MasterCard i American Express kreditnim karticama Banke tokom trajanja 60. Beogradskog međunarodnog sajma knjiga.

U periodu od 25. oktobra do 1. novembra ove godine klijenti Banca Intesa imaće priliku da sva Lagunina izdanja nabave uz 20 odsto popusta ukoliko kupovine budu izmirivali kreditnim karticama Banke za građane. Specijalna pogodnost važiće na štandovima Lagune i knjižara Delfi u halama Beogradskog sajma a odnosiće se kako na transakcije plaćanja u celosti tako i na plaćanja na do 6 mesečnih rate bez kamate.

U želji da korisnicima svih svojih kreditnih kartica obezbedi kupovinu pod najpovoljnijim uslovima Banca Intesa je razvila program pogodnosti pod nazivom Intesa Frendi u okviru kojeg i realizuje pomenutu promociju. Pored navedenog, Intesa Frendi program uključuje mogućnost plaćanja na više mesečnih rata bez kamate na preko 5.000 prodajnih mesta širom zemlje, odloženo plaćanje i plaćanje kroz model revolving kredita koji podrazumeva obavezu izmirivanja minimalnih 5 odsto zaduženja na mesečnom nivou, ali i dodatne popuste i poklone u prodajnim objektima partnerskih trgovaca.

Banca Intesa je vodeća banka u Srbiji posmatrajući najznačajnije pokazatelje uspešnosti bankarskog poslovanja a takođe je i lider na domaćem tržištu u domenu poslovanja sa platnim karticama. Banca Intesa je izdala svaku četvrtu platnu karticu na srpskom tržištu a svim zainteresovanim građanima stavlja na raspolaganje proizvode tri globalno najpriznatije kartičarske organizacije – Visa, MasterCard i American Express, čiji je ujedno i eksluzivni izdavalac za našu zemlju. Pored toga, Banka je izdala prvu čip karticu u Srbiji, uvela tehnologiju beskontaktnog plaćanja na domaće tržište, kao i plaćanje putem mobilnog telefona zasnovano na HCE tehnologiji, trenutno najsavremenijoj u svetu.

Chat