• Nema predloga

Upoznajte naš žiri

Žiri

Žiri čine ugledni, stručni i poslovni ljudi od reputacije i kredibiliteta sa iskustvom u domenu digitalnog poslovanja i inovativnog načina razmišljanja. 

Marko Čadež

Marko Čadež - predsednik žirija

Predsednik Privredne komore Srbije (PKS), predsednik Upravnog odbora Komorskog investicionog foruma Zapadnog Balkana, član Borda direktora Upravnog odbora Evrokomora (EUROCHAMBERS) i predsedavajući Odbora za digitalizaciju Evrokomora.

Darko Popović

Darko Popović

Predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa, predsednik Upravnog odbora Intesa Lizing, najveće lizing kompanije u Srbiji i član Nadzornog odbora Društva za upravljanje investicionim fondovima Intesa Invest.

Vladimir Đorđević

Vladimir Đorđević

Generalni direktor kompanije Visa za Jugoistočnu Evropu, zaslužan pored ostalog za uvođenje Visa payWave tehologije i usluge na našem tržištu bazirane na cloud-u, prvi put u CISSEE regionu.

Jelena Drakulić

Jelena Drakulić Petrović

Generalna direktorka Ringier Axel Springer, vodeće medijske grupacije u Srbiji i jedan od osnivača Inicijative Digitalna Srbija (DSI).

Mihailo Jovanović

Prof. dr Mihailo Jovanović

Direktor Kancelarije za informacione tehnologije i elektronsku upravu Vlade Republike Srbije, poslednjih 15 godina u najvišem bordu direktora Telekoma i Pošte Srbije odgovoran za informacione tehnologije, elektronske komunikacije i razvoj.

Prof. dr Miroslav Marić

Prof. dr Miroslav Marić

Redovni profesor na Katedri za računarstvo i informatiku Matematičkog fakulteta Univerziteta u Beogradu. Predsednik Društva matematičara Srbije, član Upravnog odbora Društva za informatiku Srbije.

Chat