• Nema predloga

Venice International Film Festival

uz Banca Intesa i Mastercard

Budite u društvu omiljenih filmskih zvezda

Da li ste spremni da prošetate crvenim tepihom? Banca Intesa i Mastercard Vas vode na Venice International Film Festival!

Kupujte svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom i imate šansu da osvojite put na Filmski festival u Veneciji, kućni bioskop ili Partybox zvučnik.

Od 20. juna do 20. jula

Svaka kupovina koju obavite svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom od 20. juna do 20. jula 2024. godine može vas odvesti u društvo omiljenih filmskih zvezda!

Obavite kupovinu u vrednosti od minimum 4.500  RSD (ili 40 EUR), svojom Banca Intesa Mastercard kreditnom karticom, u prodavnicama ili na internet prodajnim mestima,  u zemlji ili inostranstvu, i automatski postajete učesnik nagradne igre. Svako novo plaćanje povećava mogućnost za osvajanje nagrade.

Šetnja crvenim tepihom nikada nije bila bliže!

Ovo filmsko iskustvo je prilika da uživate u prestižnom hotelu Ca'di Dio sa 5 zvezdica.

Drugog dana vas očekuje ručak, a tokom putovanja čak dve nezaboravne večere pripremljene od strane kuvara sa Michelin zvezdama, na ekskluzivnim lokacijama.

Osetite čari crvenog tepiha uz filmsku projekciju i ekskluzivno Mastercard koktel druženje na Palazzo Del Cinema rooftop-u a obezbeđeno je i profesionalno friziranje i šminkanje, pred izlazak na crveni tepih.

 

Dovoljno je samo da koristite svoju Banca Intesa Mastercard kreditnu karticou i ukoliko se odlučite da svoju kupovinu podelite na rate, svaka rata u minimalnom iznosu od 4.500 RSD će se posmatrati kao pojedinačna transakcija i povećava šanse za osvajanje nezaboravnih nagrada.

 

Chat