• Nema predloga

Plaćanje računa za električnu energiju

Molimo vas da posebnu pažnju obratite na broj platnog računa na koji uplaćujete novčana sredstva prilikom plaćanja računa za električnu energiju u ekspozituri ili putem usluga Digitalnog bankarstva.

Plaćanja računa za električnu energiju

Obaveštavamo vas da Banka, kao i drugi pružaoci platnih usluga, sva plaćanja izvršavaju prema podacima koji su navedeni u platnom nalogu. U slučaju da neki od podataka, na primer broj platnog računa, nije ispravno naveden u okviru platnog naloga, Banka ne može vršiti korekciju i biti odgovorna za neizvršenu ili nepravilno izvršenu platnu transakciju. Shodno tome, molimo vas da posebnu pažnju obratite na broj platnog računa na koji uplaćujete novčana sredstva prilikom plaćanja računa za električnu energiju u ekspozituri Banca Intesa ili putem usluga Digitalnog bankarstva. Prema obaveštenju JP Elektroprivrede Srbije (EPS), za područje Niša i Kragujevca su promenjeni brojevi platnih računa, pa je prilikom plaćanja potrebno navoditi broj sa poslednjeg računa za električnu energiju, koji ste dobili.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)