• Nema predloga

Za klijente Banca Intesa Beograd - specijalni kurs prilikom zamene deviza u Mađarskoj

Banca Intesa Beograd (Banka Inteza Beograd) je svim svojim klijentima omogućila da ukoliko u periodu od 16.12.2005.do 13.01.2006. posete i borave u Mađarskoj razmene devize bez provizije i po izuzetno povoljnom, specijalnom zimskom kursu.

Banca Intesa Beograd (Banka Inteza Beograd) je svim svojim klijentima omogućila da ukoliko u periodu od 16.12.2005.do 13.01.2006. posete i borave u Mađarskoj razmene devize bez provizije i po izuzetno povoljnom, specijalnom zimskom kursu. Zahvaljujući pripadnosti uspešnoj internacionalnoj bankarskoj grupaciji Gruppo Banca Intesa kao i saradnji sa drugom članicom Grupe, CIB bankom iz Mađarske, svim klijentima Banca Intesa Beograd- doskorašnje Delta Banke, je dovoljno da pokažu platnu karticu Banke i ličnu kartu ili pasoš prilikom zamene evra u forinte i obrnuto. Povoljan kurs će biti izjednačen sa kursom za bezgotovinske transfere( koji je za oko 2% povoljniji od onog za gotovinsku zamenu deviza ).CIB je, kao i Banca Intesa Beograd, članica Grupe Banca Intesa i njena mreža u Mađarskoj broji više od 70 poslovnica, od čega se više od 30 nalazi na području Budimpešte što klijentima naše Banke omogućava lakše korišćenje ove specijalne praznične ponude.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)