• Nema predloga

Banca Intesa Milan Junior Camp

Na inicijativu Banca Intesa, a zahvaljujući dugoj i uspešnoj saradnji banke i fudbalskog kluba Milan, po prvi put u SCG kompanija WorldCamp International organizuje Banca Intesa Milan Junior Camp u Beogradu za mlade igrače od 6 do 16 godina.

Na inicijativu Banca Intesa, a zahvaljujući dugoj i uspešnoj saradnji banke i fudbalskog kluba Milan, po prvi put u SCG kompanija WorldCamp International organizuje Banca Intesa Milan Junior Camp u Beogradu za mlade igrače od 6 do 16 godina. Reč je o pokretanju dečijih fudbalskih kampova koji predstavljaju kombinaciju fudbalskih treninga i kulturnih događaja po uzoru na postojeće kampove u svetu.

Banca Intesa Milan Junior Camp je izuzetan događaj u ukupnom trajanju od dve nedelje, čiji program kombinuje treninge tehničkih i taktičkih fudbalskih veština visokog nivoa sa raznovrsnim kulturnim i zabavnim aktivnostima koje ispunjavaju potrebe iskusnih iskusnih mladih igrača, kao i onih kojima je ova igra u potpunosti nova. Kamp će se održati u periodu od 19. do 30. juna 2006. godine na stadionu OFK Beograd, od ponedeljka do petka, od 09-16h. Zvanična cena jednonedeljnog kampa (19.-23. juna 2006.) iznosi 17 000 dinara, a ukoliko neko želi 2 nedelje da trenira u kampu cena je 34 000 dinara, pri čemu svaki učesnik dobija diplomu o završenom kampu bez obzira na dužinu treniranja u istom.

U cenu je uračunato: 2 originalna AC Milan Adidas kompleta (2 majice, 2 šortsa, 2 para čarapa), jedan AC Milan ranac, diploma o završenom kursu potpisana od strane Paola Maldinija, ručkovi, užine, pića i osiguranje za svih 5, tj. 10 dana trajanja kampa.

Tri najbolja učesnika kampa će u oktobru/novembru 2006. godine učestvovati u zajedničkoj utakmici svih najboljih učesnika kampova u svetu koja će se odigrati u Milanu i biće gosti na utakmici AC Milan protiv nekog od vodećih italijanskih ili internacionalnih timova na stadionu San Siro. Troškovi puta, smeštaja i testiranja biće pokriveni i za mlade igrače i za njihovu pratnju( jednog roditelja, staratelja..)

Prijavljivanje za kamp vršiće se po principu prvenstva prijavljivanja i uplate. Prijave se mogu preuzeti i na Internet sajtu WorldCamp International (http://www.world-camp.com ). Zainteresovani kandidati detaljnije informacije mogu dobiti i od menadžera ovog projekta, Aleksandra Marjanovića, na broj telefona 064- 3571- 392.

Chat