• Nema predloga

MasterCard nagradna igra “Svuda sa plavim timom”

Plaćajte MasterCard karticom i budite sa plavim timom na svim njihovim utakmicama na 2006 FIFA svetskom prvenstvu.

Navijajte za plavi tim, plaćajte MasterCard karticom i osvojite:

I nagrada: put, smeštaj i karte za sve utakmice u kojima učestvuje reprezentacija Srbije i Crne Gore. Jedan izvučeni dobitnik ima pravo da vodi još jednu osobu (1x2).
II nagrada: put, smeštaj i karte za jednu utakmicu u kojoj učestvuje reprezentacija Srbije i Crne Gore. Svaki od 3 izvučena dobitnika ima pravo da povede jos po jednu osobu (3x2) na jednu od sledećih utakmica: SCG - Holandija, Argentina - SCG ili Obala Slonovače - SCG.
III nagrada: 500 fudbalskih lopti.

Plaćanjem minimalnog iznosa od 500 dinara MasterCard karticom, u periodu od 11.03. do 30.04.2006, automatski učestvujete u nagradnoj igri "Svuda sa plavim timom". Svaka nova transakcija koju obavite MasterCard karticom povećava Vaše šanse da osvojite nagradu i odete na FIFA Svetsko prvenstvo.
Pravo učestvovanja imaju svi punoletni državljani Srbije i Crne Gore, korisnici individualne MasterCard kartice izdate od strane banaka registrovanih za poslovanje na teritoriji Republike Srbije. Korisnik učestvuje u nagradnoj igri onoliko puta koliko je napravio transakcija putem MasterCard kartice, minimalnog iznosa 500 dinara, na prodajnim mestima u Srbiji i Crnoj Gori i u inostranstvu.
Po isteku promotivnog perioda, 8.05.2006, biće organizovano javno izvlačenje dobitnika.
Spisak sa imenima dobitnika prve i druge nagrade će biti objavljen 11.05.2006. u dnevnim novinama "Blic".
Spisak svih dobitnika nagrada biće objavljen u roku od 10 dana od dana izvlačenja.

Chat