• Nema predloga

Laki keš

Banca Intesa Beograd je pripremila specijalnu akciju – svi koji do 30. septembra realizuju povoljan i brz Laki Keš na poklon će dobiti 1.000 dinara na račun.

S obzirom da je septembar mesec velikih izdataka, pripreme za novu školsku godinu, nabavljanja zimnice i ogreva, Banca Intesa Beograd je pripremila specijalnu akciju – svi koji do 30. septembra realizuju povoljan i brz Laki Keš na poklon će dobiti 1.000 dinara na račun.

Povoljnost i jednostavnost dobijanja ovog gotovinskog kredita potvrđuje preko 90.000 Laki Keš partija kredita, koje je Banca Intesa Beograd odobrila do sada.

Laki Keš gotovinski kredit jedan je od najtraženijih proizvoda Banca Intesa Beograd. Razlog velikog interesovanja je činjenica da Laki Keš sadrži brojne povoljnosti, na prvom mestu jednostavnu i brzu proceduru, u kojoj nisu potrebni žiranti, učešće, administrativne zabrane, a ne obračunava se ni naknada za obradu kreditnog zahteva. Iznos kredita može biti od 300 do 5.000 evra, rok otplate je od 12 do 60 meseci, uz depozit od 20% koji se obezbeđuje iz kedita, na koji se tokom otplate obračunava EKS od 1% godišnje, i koji se nakon završetka otplate kredita isplaćuje klijentu. Efektivna kamatna stopa za Laki Keš se, u zavisnosti od dužine perioda otplate kreće u rasponu od 21,72% do 23,84% na godišnjem nivou na ostatak duga, sa valutnom klauzulom u evrima. Laki Keš se realizuje a mesečna rata obračunava po srednjem kursu NBS na dan realizacije kredita odnosno obračuna mesečne rate.

Zahtev za Laki Keš kredit mogu podneti svi građani, bez obzira na to da li su klijenti Banca Intesa Beograd, u svih 160 poslovnica Banke širom Srbije, u kojima građane očekuju savetnici za klijente koji će im pomoći da nađu najbolju kombinaciju u skladu sa njihovim željama i mogućnostima. Za podnošenje zahteva potrebna je samo lična karta, a odgovor se dobija u roku od pola sata. Nakon toga klijent u roku od 24 sata može imati novac na svom računu.

Primer

 

Iznos kredita

1.000 €

Broj rata

48

Mesečna rata

30,02 € *

 * Svi troškovi uključeni.

Chat