• Nema predloga

Kamate na štednju u evrima do 8%

Banca Intesa, kao vodeća na domaćem tržištu po visini ukupnih depozita, i ove jeseni povodom međunarodnog dana štednje nudi stimulativne uslove, uz povećane kamatne stope i do 8% na sve depozite u evrima, nezavisno od iznosa i roka oročenja. Mogućnost da štede pod ovim uslovima imaju kako domaća tako i strana fizička lica.

Banca Intesa, kao vodeća na domaćem tržištu po visini ukupnih depozita, i ove jeseni povodom međunarodnog dana štednje nudi stimulativne uslove, uz povećane kamatne stope i do 8% na sve depozite u evrima, nezavisno od iznosa i roka oročenja. Mogućnost da štede pod ovim uslovima imaju kako domaća tako i strana fizička lica. Tokom meseca štednje, u okviru akcije koja će trajati do  30. novembra, Banca  Intesa je obezbedila posebno povoljne kamate za uloge sa kraćim rokom oročenja, za koje se naši građani u najvećem broju i odlučuju. 

Naime, svi koji polože uloge u evrima na period oročenja od tri meseca, bez obzira na visinu uloga, dobijaju kamatnu stopu od 6%, a na rok od šest meseci kamatna stopa iznosi 6,5%. Za štediše koji svoje uloge u bilo kom iznosu polože na rok od godinu dana i više, omogućena je kamatna stopa od 7,5%, dok kamatna stopa na uloge od 25.000 evra dostiže 8%. Kao dodatnu pogodnost, Banca Intesa svim štedišama tokom cele godine pruža mogućnost kupovine evra po najpovoljnijem kursu.

„Trenutni uslovi na finansijskim trzištima upućuju na suzdržanost i štednju kao najbolji način da se doprinese jačanju ekonomske stabilnosti. Bankarski sektor u Srbiji je visoko kapitalizovan, rezerve banaka kod NBS su visoke i nema bojazni za sigurnost depozita. Osim što je element stabilnosti svakog finansijskog sistema, štednja građana je trenutno i vrlo isplativa, a uslovi oročavanja sredstava i u devizama i u dinarima su izuzetno povoljni, tako da građane pozivamo da svoju ušteđevinu čuvaju na sigurnom. S obzirom da Banca Intesa štednju tretira kao strateški proizvod, i ove godine smo pripremili posebne pogodnosti povodom praznika štednje, uz povoljne kamate koje se kreću do 8%“, kaže Dejan Tešić, član IO Banca Intesa.

Banca Intesa je vodeća na domaćem tržištu sa ukupnim ulozima stanovništva koji su krajem septembra dostigli iznos od 916 miliona evra i tržišnim učešćem od  15,3%. Od početka ove godine, depoziti su uvećani za 143 miliona evra, odnosno 19%.

Chat