• Nema predloga

Povoljnije do automobila uz specijalne kreditne uslove

Banca Intesa pripremila je specijalnu ponudu povodom 52. Međunarodnog salona automobila u Beogradu sa još povoljnijim uslovima nabavke vozila.

Svim građanima koji od 20. marta do 20. aprila ove godine apliciraju za kredit Banca Intesa za kupovinu vozila indeksiran u evrima ova pozajmica biće dostupna uz nižu kamatnu stopu i bez naknade za obradu kreditnog zahteva. Zajam se odobrava u maksimalnom iznosu do 30.000 evra za kupovinu automobila od pravnih lica, odnosno, do 5.000 evra za kupovinu od fizičkih lica, pri čemu se visina kredita može uvećati za iznos premije polise kasko osiguranja ili za iznos poreza za prenos apsolutnih prava. Kredit se plasira uz rok otplate do 72 meseca, fiksnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi 6,99 odsto i učešće od najmanje 30 odsto od visine profakture ili fakture prodavca.

Takođe, Banka će u navedenom periodu odobravati kredit za kupovinu novih vozila od pravnih lica bez naknade za obradu kreditnog zahteva. Zajam je na raspolaganju svim građanima u maksimalnom iznosu do 30.000 evra, sa periodom otplate do 36 meseci i uz fiksnu kamatnu stopu koja na godišnjem nivou iznosi 5,86 odsto za klijente. Kredit se odobrava uz učešće u minimalnom iznosu od 30 odsto od visine profakture ili fakture.

Chat