• Nema predloga

Uz laki keš na poklon prepaid kartica sa 1.000 dinara kredita

Banca Intesa Beograd i Mobilna telefonija Srbije organizuju zajedničku akciju pred novogodišnje praznike.

Banca Intesa Beograd i Mobilna telefonija Srbije organizuju zajedničku akciju pred novogodišnje praznike. Građani koji do kraja godine realizuju gotovinski kredit Banke Inteza pod nazivom Laki keš, na poklon će dobiti mt:s prepaid broj sa 1.000 dinara kredita.

U duhu savremenih poslovnih trendova u svetu, Banka Inteza i Mobilna telefonija Srbije su proširile dugogodišnju saradnju i na oblast zajedničkog marketinga (co-marketing), u cilju stvaranja što atraktivnije ponude i privlačenja novih korisnika.

Kraj godine je period kada raste potražnja za gotovinskim kreditima, najčešće zbog vanrednih prazničnih kupovina i zimskih turističkih putovanja. Zbog jednostavne i brze procedure – preliminarno odobrenje za 15 minuta, realizacija kredita u roku 24 sata - Laki keš je jedan od najtraženijih kredita iz ponude Banke Inteza. Zahvaljujući saradnji sa mt:s-om, građani će, uz Laki keš, na šalteru banke dobiti na poklon prepaid broj sa 1.000 dinara kredita.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)