• Nema predloga

Banca Intesa na 81. međunarodnom sajmu poljoprivrede

Banca Intesa je i ove godine bila jedan od izlagača na najvećem regionalnom sajmu poljoprivrede koji se tradicionalo održava u Novom Sadu.

Posetioci 81. međunarodnog sajma poljoprivrede imali su priliku da se detaljno informišu o paleti finansijskih proizvoda i usluga koje je banka posebno razvila za ovaj segment klijenata. Poljoprivredni proizvođači pokazali su najveće interesovanje za specijalnom ponudom kredita namenjenog finansiranju prolećnih radova u poljoprivredi ali i pozajmicom koju Banca Intesa plasira u saradnji sa Garancijskim Fondom AP Vojvodine kao i kreditom sa subvencijom kamatne stope.

Takođe, značajno interesovanje poljoprivrednika izazvala je i, sada već, tradicionalna nagradna igra, Intesa Farmer točak sreće, u okviru koje banka svakog dana nagrađuje po dva posetioca štanda poklonima podesnim za baštenske radove.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)