• Nema predloga

Priznanje za Banca Intesa

Banca Intesa je dobila nagradu uglednog finansijskog časopisa EMEA Finance za najbolju banku u Srbiji u 2013. godini u kategoriji banaka koje posluju u sklopu internacionalnih bankarskih grupacija.

Ovo je druga godina zaredom da je Banca Intesa ponela EMEA Finance priznanje koje se dodeljuje na osnovu analize ukupnih dostignuća banaka u kontekstu ekonomskih prilika i performansi bankarskih sektora zemalja u kojima posluju. Posvećenost održivom rastu i potrebama klijenata, kao i kvalitet i raznovrsnost portfolia proizvoda i usluga bili su kriterijumi od posebne važnosti u izboru dobitnika nagrada.

Pored nagrade u Srbiji, Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa, dobila je i priznanje za najbolju banku u Slovačkoj.

Sa vise od 1,67 miliona klijenata u segmentu fizičkih lica, preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, velikih kompanija i lokalnih samouprava, mrežom koju čini više od 190 ekspozitura i profesionalnim timom od 3.000 zaposlenih, Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije mereno ključnim parametrima uspešnosti poslovanja.

Chat