• Nema predloga

Priznanje za Banca Intesa

Banca Intesa je dobila nagradu uglednog finansijskog časopisa EMEA Finance za najbolju banku u Srbiji u 2013. godini u kategoriji banaka koje posluju u sklopu internacionalnih bankarskih grupacija.

Ovo je druga godina zaredom da je Banca Intesa ponela EMEA Finance priznanje koje se dodeljuje na osnovu analize ukupnih dostignuća banaka u kontekstu ekonomskih prilika i performansi bankarskih sektora zemalja u kojima posluju. Posvećenost održivom rastu i potrebama klijenata, kao i kvalitet i raznovrsnost portfolia proizvoda i usluga bili su kriterijumi od posebne važnosti u izboru dobitnika nagrada.

Pored nagrade u Srbiji, Intesa Sanpaolo, matična grupacija Banca Intesa, dobila je i priznanje za najbolju banku u Slovačkoj.

Sa vise od 1,67 miliona klijenata u segmentu fizičkih lica, preduzetnika, malih i srednjih preduzeća, velikih kompanija i lokalnih samouprava, mrežom koju čini više od 190 ekspozitura i profesionalnim timom od 3.000 zaposlenih, Banca Intesa je vodeća banka na tržištu Srbije mereno ključnim parametrima uspešnosti poslovanja.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)