• Nema predloga

Pokloni sa Banca Intesa kreditnim karticama

Banca Intesa nagrađuje korisnike svojih kreditnih kartica koji od sutra, 28. marta, do 26. aprila ove godine izvrše plaćanje u iznosu od 5.000 dinara i više, korišćenjem navedenih kartica.

Promotivna akcija pod nazivom „Frendi proleće, poklone doneće“ namenjena je svim korisnicima Banca Intesa Visa, MasterCard i American Express kreditnih kartica za fizička lica, a pokloni očekuju građane koji ove kartice budu koristili za plaćanja na POS terminalima u zemlji. Kupovina na internetu, podizanje novca na domaćim i inostranim bankomatima, kao i plaćanja van Srbije ne učestvuju u promociji.

Počevši od 4. aprila, preuzimanje poklona vršiće se na promo štandovima Banke svakog petka i subote tokom trajanja akcije u Beogradu (TC Ušće i TC Delta City), Novom Sadu (TC Big), Nišu (TC Forum) i Kragujevcu (TC Plaza).

Pri preuzimanju poklona potrebno je pokazati slip račun koji potvrđuje uspešno izvršenu transakciju, a računi se neće sabirati u cilju dostizanja iznosa potrebnog za dobijanje poklona. Promocija traje dok traju zalihe, odnosno, najkasnije do 26. aprila 2014. godine.

Chat