• Nema predloga

Pokloni sa Banca Intesa kreditnim karticama

Banca Intesa nagrađuje korisnike svojih kreditnih kartica koji od sutra, 28. marta, do 26. aprila ove godine izvrše plaćanje u iznosu od 5.000 dinara i više, korišćenjem navedenih kartica.

Promotivna akcija pod nazivom „Frendi proleće, poklone doneće“ namenjena je svim korisnicima Banca Intesa Visa, MasterCard i American Express kreditnih kartica za fizička lica, a pokloni očekuju građane koji ove kartice budu koristili za plaćanja na POS terminalima u zemlji. Kupovina na internetu, podizanje novca na domaćim i inostranim bankomatima, kao i plaćanja van Srbije ne učestvuju u promociji.

Počevši od 4. aprila, preuzimanje poklona vršiće se na promo štandovima Banke svakog petka i subote tokom trajanja akcije u Beogradu (TC Ušće i TC Delta City), Novom Sadu (TC Big), Nišu (TC Forum) i Kragujevcu (TC Plaza).

Pri preuzimanju poklona potrebno je pokazati slip račun koji potvrđuje uspešno izvršenu transakciju, a računi se neće sabirati u cilju dostizanja iznosa potrebnog za dobijanje poklona. Promocija traje dok traju zalihe, odnosno, najkasnije do 26. aprila 2014. godine.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)