• Nema predloga

Produžen rok za prijavljivanje na „Dokaži se 100%!“ i ublaženi kriterijumi

Usled velikog interesovanja studenata čija je prosečna ocena nešto niža od 9.00, Banca Intesa spustila je minimalnu prosečnu ocenu potrebnu za prijavljivanje na studentski konkurs „Dokaži se 100%!“ na 8,50 i produžila rok za apliciranje do 31. marta ove godine.

Učešće na takmičenju u izradi projekata iz oblasti upravljanja zadovoljstvom klijenata sada je omogućeno studentima svih državnih i privatnih univerziteta u Srbiji koji su na 4. godini studija, apsolventima i studentima master i doktorskih studija, sa minimalnom prosečnom ocenom 8,50 i dobrim poznavanjem engleskog jezika, a da bi se prijavili na konkurs jedan od uslova je i da imaju najviše 26 godina života.

Podnošenje aplikacija vrši se putem e-mail adrese csuniversity_award@bancaintesa.rsna koju je potrebno poslati popunjen prijavni formular, biografiju, pismo preporuke profesora i motivaciono pismo. Formular za prijavu i dodatne informacije mogu se pronaći na zvaničnom sajtu Banke www.bancaintesa.rs i Facebook fan strani projekta www.facebook.com/dokazise100posto, gde je omogućeno i online prijavljivanje.

Chat