• Nema predloga

Kredit za finansiranje prolećne setve

Banca Intesa je i ove godine nosiocima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava ponudila kredit za ulaganje u prolećne radove u poljoprivredi kako bi im pomogla da finansiraju nabavku repromaterijala i obrtnih sredstava za predstojeću setvu.

Kredit za prolećne radove u poljoprivredi dostupan je u dinarima u maksimalnom iznosu do 2.500.000 dinara i sa rokom otplate do 12 meseci. Vodeći se agrorokovima banka je prilagodila dinamiku otplate potrebama poljoprivrednika, te se sredstva mogu vraćati u vidu jednomesečnih, tromesečnih, šestomesečnih ili godišnjih rata, odnosno, po dospeću kredita.

Kamatna stopa za ovu pozajmicu kreće se od 14,9 odsto na godišnjem nivou, a zahtev za kredit moguće je podneti do 30. juna ove godine. Zajam je dostupan svim zainteresovanim poljoprivrednim proizvođačima bez obzira da li su klijenti Banke ili ne.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadržaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)