• Nema predloga

Planeta Biznis priznanje banci

Banca Intesa osvojila je priznanje Planeta Biznis ekonomskih časopisa Ekonometar i Magazin Biznis za banku koja je u 2013. godini uložila najviše sredstava u razvoj društva i lokalne zajednice.

U toku prethodne godine, Banca Intesa je zajednici donirala sredstva u ukupnom iznosu od oko 60,4 miliona dinara, pomažući rad socijalnih i zdravstvenih ustanova, pružajući podršku kulturnim institucijama i manifestacijama i promovišući sport, obrazovanje i naučno-istraživački rad.

„Prethodne, kao i svih ranijih godina, nastojali smo da na različite načine odgovorimo na potrebe društva, bilo da je reč o delovanju na planu korporativne filantropije, jačanju socijalne inkluzije ili razvoju sopstvenih projekata društvene odgovornosti. Kao vodeća banka na domaćem tržištu svesni smo da imamo dodatnu odgovornost da doprinosimo rešavanju socijalnih problema, ali i da sopstvenim primerom ostvarimo pozitivan uticaj na društvo i pomognemo da se stvari u našem okruženju promene na bolje“, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Ovo je drugo po redu Planeta Biznis priznanje koje je Banca Intesa ponela za doprinos zajednici u kojoj posluje. Draginja Đurić dodeljena je 2012. godine nagrada Planeta Biznis za uspešno upravljanje kompanijom koja je u toku 2011. godine uložila najviše sredstava u programe korporativne društvene odgovornosti.

Chat