• Nema predloga

Banca Intesa uručila 4 miliona dinara

Banca Intesa dodelila je nagrade najsrećnijim učesnicima trećeg, finalnog, kruga izvlačenja u okviru igre „Uz prave kartice nema pogrešnih nagrada“ i time zaključila proces nagrađivanja svih 124 dobitnika. U poslednjem kolu proglašen je i dobitnik glavne nagrade, poklon kartice sa limitom od 1.000.000 dinara, a reč je o Vesni Neborišević-Nešić iz Smedereva.

Pored glavne nagrade, Banca Intesa je u okviru nagradne igre dodelila ukupno 123 poklon kartica od kojih tri sa pojedinačnim limitom od po 200.000 dinara, trideset u vrednosti od po 50.000 dinara i 90 poklon kartica sa iznosima po 10.000 dinara. Celokupan nagradni fond iznosio je 4 miliona dinara.

U nagradnoj igri je učestvovalo blizu 200.000 klijenata Banke, korisnika platnih kartica za fizička lica, koji su izvršili preko 820.000 transakcija plaćanja. Od ukupnog broja transakcija koje su stekle mogućnost osvajanja jedne od vrednih nagrada najveći procenat je obavljen na području grada Beograda, preko 50 odsto, blizu 24 odsto izvršeno je u Vojvodini, dok je oko 13 odsto napravljeno na teritoriji Centralne i Zapadne Srbije a 11 odsto u južnoj Srbiji.

Nagradna igra pod nazivom „Uz prave kartice nema pogrešnih nagrada“ trajala je od 13. decembra 2013. do 08. januara ove godine a pravo učešća imali su svi korisnici Banca Intesa platnih kartica za fizička lica koji su u navedenom periodu ovim karticama obavljali transakcije plaćanja u iznosu od 1.000 dinara i više, na bilo kom prodajnom mestu u zemlji.

Podizanje novca na bankomatima u zemlji i inostranstvu, kao i plaćanje na POS terminalima van Srbije, nije učestvovalo u izvlačenju.

Chat