• Nema predloga

Banca Intesa dobitnik VIRTUS priznanja za volontiranje

Banca Intesa osvojila je priznanje VIRTUS 2013 za korporativnu filantropiju u kategoriji vololontiranje zaposlenih koje dodeljuje fondacija Trag uz podršku Balkanskog fonda za demokratiju, Tima za socijalno uključivanje i smanjenje siromaštva Vlade Republike Srbije (SIPRU) i Evropske unije. Banka je nagrađena za sistemski pristup razvoju i promociji volonterstva među zaposlenima, kao i za niz volonterskih projekata i inicijativa koje je sprovela u periodu od septembra 2012. do kraja oktobra 2013. godine.

U prethodnoj godini, Banca Intesa je oformila program korporatvnog volonterstva pod nazivom Intesa od srca koji je uključio pokretanje istoimenog volonterskog kluba, nastavak sprovođenja tradicionalnih i uvođenje novih volonterskih projekata u kojima je pomoć pružena starijim licima, deci bez roditeljskog staranja, mališanima sa posebnim potrebama i deci ulice, ali i ugroženim eko sistemima i zapuštenim javnim prostorima. Osim vremena i energije, zaposleni Banke su u volonterskim akcijama donirali i svoje znanje u cilju finansijske edukacije građana. Kultura korporativnog volonterstva u Banca Intesa ustanovljena je 2009. godine kada je na nivou čitave poslovne mreže i centara uprave organizovana akcija pripreme novogodišnjih paketića za decu sa posebnim potrebama, „Zapakuj poklon izmami osmeh“.

VIRTUS nagrada, ustanovljena 2007. godine, prva je i najznačajnija nagrada za korporativnu filantropiju u Srbiji koja promoviše društveno odgovorno poslovanje kao sastavni deo održivog razvoja kompanija. Namenjena je, kako velikim kompanijama, tako i malim i srednjim preduzećima i pojedincima koji su tokom jedne godine na najdelotvorniji način doprineli opštem dobru pružajući materijalnu ili drugu vrstu podrške neprofitnim akcijama ili organizacijama civilnog društva.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)