• Nema predloga

Inteza Hit - mnogo više od tekućeg računa

Intesa Hit je jedinstven koncept na našem tržištu, koji objedinjuje niz savremenih bankarskih proizvoda, raspoloživih uz tekući račun.

Intesa Hit je jedinstven koncept na našem tržištu, koji objedinjuje niz savremenih bankarskih proizvoda, raspoloživih uz tekući račun. Od kada je prvi put predstavljen, u februaru prošle godine, neprestano privlači veliki broj korisnika, o čemu svedoči i podatak da je samo u toku 2006. godine otvoreno 275.000 Intesa Hit tekućih računa.

Pored dozvoljenog prekoračenja i debitne kartice, na raspolaganju je i kreditna kartica, usluge elektronskog bankarstva, mogućnost zamene dinara u evre po povoljnijem kursu, trajni nalog, dopunsko zdravstveno osiguranje, kao i krediti pod povoljnijim uslovima.

Evro više je jedinstvena usluga na našem tržištu, koja podrazumeva mogućnost zamene dinara u evre po kursu povoljnijem u odnosu na menjačnice, bez ikakve provizije, bilo na šalteru banke, bilo putem Interneta. Intesa Hit tekući račun ima dinarski i evro deo, pa klijenti mogu da daju nalog banci da svakog meseca određeni iznos dinara konvertuje u evre po povlašćenom kursu ili da odrede maksimalan iznos dinara na tekućem računu, tako da svi prilivi iznad tog iznosa automatski bivaju zamenjeni u evre. U zavisnosti od želje klijenta, sredstva u evrima mogu da ostanu na tekućem računu ili da se deponuju na devizni štedni račun.

Chat