• Nema predloga

Banca Intesa Milan Junior Camp 2013

Banca Intesa omogućiće realizaciju i sedme sezone Milan Junior Camp-a u Srbiji, besplatne škole fudbala za decu uzrasta od 8 do 14 godina. Ovogodišnji kamp održaće se od 17. do 21. juna na terenima sportskog kompleksa Ada Ciganlija u Beogradu, a ukupno 150 mališana imaće priliku da u radu sa trenerima trofejnog fudbalskog kluba A.C. Milan nauči taktičke trikove u fubalu i pohađa specijalne tehničke i kondicione treninge.

Dva najtalentovanija učesnika manifestacije Banca Intesa Milan Junior Camp 2013 biće pozvana da zajedno sa decom iz ostalih delova sveta prisustvuju obeležavanju dana Milan Junior Camp-a u Italiji i tokom dvodnevnog događaja posete čuveni milanski stadion San Siro.

Banca Intesa već sedam godina podržava realizaciju Milan Junior Campa u Srbiji, potvrđujući time svoju opredeljenost da pored ulaganja u obrazovanje i intelektualni razvoj najmlađih aktivno doprinosi i njihovom fizičkom i psihičkom sazrevanju. Zahvaljujući podršci banke, u kampovima fudbalskog kluba A.C. Milan do sada je učestvovalo više od 2.000 dece iz Srbije.

Chat