• Nema predloga

Banca Intesa Milan Junior Camp 2013

Banca Intesa omogućiće realizaciju i sedme sezone Milan Junior Camp-a u Srbiji, besplatne škole fudbala za decu uzrasta od 8 do 14 godina. Ovogodišnji kamp održaće se od 17. do 21. juna na terenima sportskog kompleksa Ada Ciganlija u Beogradu, a ukupno 150 mališana imaće priliku da u radu sa trenerima trofejnog fudbalskog kluba A.C. Milan nauči taktičke trikove u fubalu i pohađa specijalne tehničke i kondicione treninge.

Dva najtalentovanija učesnika manifestacije Banca Intesa Milan Junior Camp 2013 biće pozvana da zajedno sa decom iz ostalih delova sveta prisustvuju obeležavanju dana Milan Junior Camp-a u Italiji i tokom dvodnevnog događaja posete čuveni milanski stadion San Siro.

Banca Intesa već sedam godina podržava realizaciju Milan Junior Campa u Srbiji, potvrđujući time svoju opredeljenost da pored ulaganja u obrazovanje i intelektualni razvoj najmlađih aktivno doprinosi i njihovom fizičkom i psihičkom sazrevanju. Zahvaljujući podršci banke, u kampovima fudbalskog kluba A.C. Milan do sada je učestvovalo više od 2.000 dece iz Srbije.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)