• Nema predloga

Brži i povoljniji transfer novca iz Italije u Srbiju

Banca Intesa uvela je Express to Family uslugu koja italijanskim i stranim državljanima sa prebivalištem u Italiji omogućava još komforniji i povoljniji transfer novca iz ove zemlje u Srbiju.

Zahvaljujući novoj usluzi Banke građani Italije i oni koji su stalnu adresu prijavili u ovoj državi imaju priliku da svojim rođacima, prijateljima i drugim licima pošalju novčana sredstva u iznosu do 5.000 evra a transakcije usmerene ka Srbiji u najvećem broju slučajeva biće izvršene u roku od jednog radnog dana. Sve transakcije upućene putem Express to Family servisa Banca Intesa oslobađa naknada za uplatu na račun korisnika sredstava, dok troškovi koje primenjuje Intesa Sanpaolo banka iznose svega 2,50 evra za klijente ove banke, ukoliko se plaćanje vrši sa računa.

Kako bi izvršio transfer novca posredstvom Express to Family usluge pošiljalac sredstava treba da se obrati bilo kojoj od preko 5.300 ekspozitura Intesa Sanpaolo banke u Italiji a uslov za prijem sredstava u Srbiji predstavlja otvoren devizni račun u Banca Intesa. Navedena usluga dostupna je i italijanskim i stranim državljanima sa prebivaštem u Italiji koji nemaju otvoren račun u Intesa Sanpaolo banci i to u vidu gotovinske transakcije. Za transfer novca putem Express to Family servisa, banci u Italiji je neophodno dostaviti određene podatke u cilju pravilnog izvršenja naloga poput imena, prezimena i adrese korisnika, odredišne zemlje, naziva i SWIFT oznake banke korisnika, kao i IBAN-a i broja računa korisnika.

Chat