• Nema predloga

Subvencionisani krediti za likvidnost i obrtna sredstva

Banca Intesa je počela da plasira subvencionisane kredite za likvidnost i finansiranje obrtnih sredstava namenjene preduzetnicima i malim i srednjim preduzećima iz ovogodišnjeg programa Vlade Republike Srbije, a za samo sedam dana, Banka je primila više od 1.200 kreditnih zahteva.

Kredite za likvidnost i obrtna sredstva sa subvencijom kamate Banca Intesa odobrava u dinarima i sa valutnom klauzulom, u maksimalnom iznosu do 30 miliona dinara za preduzetnike i mala preduzeća, odnosno do 200 miliona dinara za srednja privredna društva. Zajmovi se plasiraju sa rokom otplate do 18 meseci i grejs periodom u trajanju od 5 meseci tokom kojeg korisnik kredita izmiruje samo kamatu. Nominalna kamatna stopa za dinarski model zajma jednaka je visini referentne kamatne stope Narodne banke Srbije za kredite u dinarima, dok za kredite sa valutnom klauzulom iznosi 3,5 odsto na godišnjem nivou. Subvencionisani krediti za likvidnost i finansiranje obrtnih sredstava dostupni su i korisnicima kredita iz prošlogodišnjeg programa subvencija, bez obzira na to da li je prethodni zajam otplaćen.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)