• Nema predloga

Banca Intesa i Evropska investiciona banka potpisale ugovor o kreditnoj liniji

Banca Intesa potpisala je ugovor sa Evropskom investicionom bankom o novoj kreditnoj liniji u vrednosti od 30 miliona evra namenjenoj kreditiranju privrednih subjekata. Zajmovi iz kreditne linije biće plasirani u vidu investicionih kredita i kredita za trajna obrtna sredstva za finansiranje malih, srednjih i velikih preduzeća. Banka će odobravati kredite u maksimalnom iznosu do 12,5 miliona evra i uz rok otplate do 10 godina, a podnošenje kreditnih zahteva započelo je danas.

„Saradnja sa međunarodnim finansijskim institucijama deo je opredeljenja Banca Intesa da aktivno participira u kreiranju okruženja koje će dati dugoročno pozitivan doprinos razvoju i oporavku privrede, pogotovo u uslovima ekonomske krize. Novom kreditnom linijom Evropske investicione banke pružićemo neophodnu podršku preuzećima i omogućiti im da pod veoma povoljnim uslovima nastave svoje investicione projekte, ali i reše problem likvidnosti.“, izjavio je Darko Popović, direktor Divizije za poslovanje sa privredom Banca Intesa.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)