• Nema predloga

Banca Intesa podržala CSR Forum

Uz partnersku podršku Banca Intesa juče je održana Treća međunarodna konferencija o društveno odgovornom poslovanju u organizaciji Foruma poslovnih lidera Srbije (FPL) pod nazivom CSR FORUM.

Ovogodišnji CSR Forum okupio je predstavnike državnih institucija, vodeće kompanije, međunarodnih organizacija i neprofitnog sektora sa ciljem pospešivanja međusektorske saradnje i razmene iskustava iz oblasti društveno odgovornog poslovanja, a u panel diskusiji na temu „CSR i održive poslovne prakse na nacionalnom, evropskom i globalnom nivou“ učestvovao je i Marko Kapelini, zamenik predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa. U okviru ovogodišnjeg CSR Foruma organizovana je i izložba na kojoj su članice FPL-a predstavile svoje najznačajnije društveno odgovorne aktivnosti u 2012. godini, a Banka se predstavila projektom Mesto koje volim.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)