• Nema predloga

Priznanje „Moj izbor“ za projekat Mesto koje volim

Treću godinu za redom udruženje građana „Moja Srbija“, u saradnji sa Privrednom komorom Beograda, dodelilo je Banca Intesa priznanje „Moj izbor“, ovog puta za društveno odgovorno poslovanje. Banka je ponela nagradu za projekat Mesto koje volim u kategoriji očuvanje kulturne baštine.

„Ponosni smo na činjenicu da je Banca Intesa i pored otežanih uslova poslovanja i nepovoljnih privrednih kretanja nastavila da jača svoje delovanje na planu društvene odgovornosti pokretanjem jednog ovako obimnog i važnog projekta kao što je Mesto koje volim. Priznanje koje smo dobili predstavlja potvrdu velikog uspeha i značaja ovog jedinstvenog projekta očuvanja kulturno-istorijske riznice Srbije, ali i našeg ukupnog doprinosa zajednici i aktivnog ulaganja u pozitivne vrednosti društva“, izjavio je Marko Kapelini (Marco Capellini), zamenik predsednika Izvršnog odbora Banca Intesa, koji je u primio nagradu u ime Banke.

Priznanje „Moj izbor“ dodeljuje se od 2010. godine za najomiljenije brendove i proizvode, a ove godine je po prvi put ustanovljena istoimena nagrada u oblasti korporativne društvene odgovornosti. Prethodne dve godine Banca Intesa je osvojila nagradu za najomiljeniji domaći brend u kategoriji banaka i osiguravajućih društava.

Chat