• Nema predloga

Magnifica Adrenalin Experience

Postavljajući nove standarde poslovanja i personalizovane bankarske usluge, Banca Intesa je u saradnji sa kompanijom Fiat Automobili Srbija za korisnike svog najprestižnijeg servisnog modela, Intesa Magnifica, organizovala jedinstveno vozačko iskustvo pod nazivom Magnifica Adrenalin Experience.

Na poligonima Nacionalne vozačke akademije (NAVAK), instruktori vožnje proveli su učesnike Magnifica Adrenalin Experience događaja kroz uzbudljivi svet Fiat, Lancia, Alfa Romeo i Jeep automobila i posebno osmišljene vozačke sadržaje. Sportska vožnja, vožnja na terenskom poligonu, kao i kočenje sa izbegavanjem prepreke, ali i simulacija prevrtanja i čeonog sudara bili su deo ovog neponovljivog adrenalinskog doživljaja priređenog za članove Intesa Magnifica kluba.

Nastao kao rezultat inovativnog pristupa poslovanju i nastojanju Banca Intesa da svoju ponudu kontinuirano prilagođava potrebama klijenata, servisni model Intesa Magnifica je najekskluzivniji paket proizvoda i usluga u ponudi Banke. Ovaj specijalizovani bankarski koncept klijentima donosi uslugu najvišeg kvaliteta i individualni i fleksibilni pristup u poslovanju sa bankom.

Chat