• Nema predloga

Povoljnije do energetski efikasnih domova

Banca Intesa od danas prima zahteve građana za subvencionisane kredite za unapređenje energetske efikasnosti iz programa Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja. U zavisnosti od očekivanog procenta uštede energije, svim fizičkim licima, bez obzira da li su klijenti Banca Intesa ili ne, na raspolaganju su četiri kreditna modela - dinarski i evro krediti, sa hipotekom i bez ovog instrumenta zaštite.

Krediti se odobravaju u iznosima od 20.000 do 1.500.000 dinara, odnosno od 1.000 do 15.000 evra, sa maksimalnim rokom otplate od 60 meseci za dinarske modele i 120 meseci za zajmove indeksirane u evrima. Najatraktivniji od ponuđenih modela je subvencionisani kredit za unapređenje energetske efikasnosti u dinarima koji Banca Intesa plasira u visini do 800.000 dinara bez učešća, depozita i žiranata sa fiksnom nominalnom kamatnom stopom od 6 odsto na godišnjem nivou i efektivnom kamatnom stopom od 6,24 posto.

„U nastojanju da društvenu odgovornost integriše u sve segmente poslovanja, Banca Intesa je svoju paletu kreditnih proizvoda dodatno osnažila uvođenjem subvencionisanih kredita za unapređenje energetske efikasnosti iz programa Ministarstva životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja. Od sada i građani mogu pod povoljnim uslovima da dobiju ovu vrstu pozajmica, koje će Banca Intesa odobravati i po isteku sredstva koji su predviđeni programom Ministarstva.“, izjavio je Rikardo Parasporo (Riccardo Parasporo), član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa fizičkim licima i malim biznisom Banca Intesa.

Chat