• Nema predloga

Štednja u banci broj 1

Posmatrajući štednju kao model odgovornog upravljanja novčanim viškovima, Banca Intesa u periodu od 31. oktobra do 3. decembra postojećim i potencijalnim štedišama nudi još atraktivnije kamatne stope na devizne depozite sa rokovima oročenja od 6, 24 i 36 meseci. Uz to, sve devizne uloge deponovane u toku meseca štednje očekuje isplata prinosa od kamate unapred koji se može iskoristiti kao depozit za American Express Green kreditne kartice. Ipak, imajući u vidu preporuku Narodne Banke Srbije, visine kamatnih stopa na dinarske depozite, kao i devizne uloge oročene na godinu dana, ostaju nepromenjene.

U novembru, Banca Intesa posebnu pažnju posvećuje malim štedišama koji će biti u prilici da učešćem u on-line kvizu na sajtu http://www.bambinostednja.rs/ svakoga dana osvoje MP4 plejer, košarkašku loptu ili skejtbord. Pored zabavnog, pomenuta web stranica sadrži i edukativni segment na kome roditelji mogu saznati kako najpametnije graditi novčani fond za budućnost svojih mališana.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)