• Nema predloga

Srpsko - italijanski poslovni savet za mlade talente Srbije

Predvođeni kopredsednicima Draginjom Đurić i Guidalbertom Guidi predstavnici Srpsko-italijanskog poslovnog saveta održali su sastanak i tom prilikom razmatrali mogućnosti proširenja ekonomske saradnje između dve zemlje, s posebnim osvrtom na investicione aktivnosti. Pored diskusije o zaštiti i očuvanju poslovnih interesa, na sastanku je potpisan i Sporazum o saradnji sa Fondacijom Dr Zoran Đinđićkoji je u ime Fondacije potpisala gospođa Ružica Đinđić.

Ovim dokumentom Srpsko-italijanski poslovni savet obavezao se da će doprineti implementaciji projekta pod nazivom „Mladi eksperti u Italiji – program Zoran Đinđić“ u okviru koga će znanja svršenih studenata sa univerziteta iz Srbije biti unapređena profesionalnim usavršavanjima u Italiji. Privrednici obe strane potvrdili su se da će aktivno učestvovati u nalaženju poslovnih šansi za najperspektivnije mlade talente iz Srbije povezujući ih sa uspešnim italijanskim kompanijama.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)