• Nema predloga

Milan Junior Camp ponovo u Srbiji

Uz podršku Banca Intesa AC Milan, najtrofejniji fudbalski klub na svetu organizovaće od 20. do 24. juna na Adi Ciganliji u Beogradu šesti po redu Milan Junior Camp. Tom prilikom više od 200 mališana uzrasta između 8 i 14 godina imaće priliku da nauče tajne fudbala upravo od trenera koje je A.C. Milan odabrao, dok će troje najboljih u novembru, zajedno sa decom iz celog sveta, biti gosti AC Milan u Milanu. Milan Junior Camp omogućava mališanima da upoznaju filozofiju i metode rada jednog od najvećih svetskih fudbalskih klubova, podstičući istovremeno razvoj mladih ljudi i promovišući zdrave navike i prave vrednosti.

“Prepoznajući da budućnost i prosperitet pripadaju generacijama koje dolaze Banca Intesa je od uvek bila okrenuta ka najmlađoj populaciji.Pored podrške Milan Junor Camp-u i sličnim inicijativama u okruženju u kome posluje Banca Intesa nastoji da budućem napretku doprinese i razvojem specijalizovanih bankarskih proizvoda. Jedan od njih je Bambino štednja - specifičan vid štednje namenjen najmlađima, kojima pružamo priliku roditeljima da investiraju u budućnost svoje dece, a istovremeno ohrabrujemo decu da budu odogovorni prema sebi, ali i prema zajednici u kojoj odrastaju”, izjavio je Riccardo Parasporo, član Izvršnog odbora i direktor Divizije za poslovanje sa stanovništvom i malim biznisom Banca Intesa.
Specijalni gost na konferenciji za medije bio je Filipo Gali legendarni fudbaler Milana, a sada direktor omladinskog pogona AC Milana, koji je u crveno-crnom dresu osvojio pet titula šampiona Italije i tri naslova prvaka Evrope.

“Veoma smo srećni što smo danas ponovo u Beogradu i što promovišemo ova dva značajna događaja. Mladi koji će pohađati Milan Junior Camp dobiće priliku da treniraju po metodama zvaničnih trenera A.C. Milan” - istakao je Filipo Gali. “Pažljivo ćemo pratiti svu decu na kampu i, ukoliko primetimo neke izrazite talente, pružićemo im mogućnost da se pridruže velikoj porodici Rosonera.

Filozofija A.C. Milan je da prati talentovanu decu u njihovim zemljama, pospešujući njihov napredak kroz instrukcije i taktičke discipline naših trenera. Ove godine, ukupno 15.000 dečaka i devojčica učestvuje na Milan Junior Camp-ovima u 37 zemalja širom sveta.

Chat