• Nema predloga

Banca Intesa novim štedišama poklanja osiguranje

Banca Intesa je uvela novi proizvod koji će budućim štedišama omogućiti da uz povoljne uslove štednje dobiju na poklon i osiguranje Delta Generali. Svi građani koji od 15. oktobra otvore devizni štedni račun u Banca Intesa i na njega polože minimalni iznos od 1000 evra na rok od 12, 24 ili 36 meseci, dobiće na poklon Delta Generali osiguranje domaćinstva ili osiguranje od građanske odgovornosti, po sopstvenom izboru. Rok važenja osiguranja biće jednak roku oročenja depozita

Banca Intesa novim štedišama poklanja osiguranje

Banca Intesa je uvela novi proizvod koji će budućim štedišama omogućiti da uz povoljne uslove štednje dobiju na poklon i osiguranje Delta Generali. Svi građani koji od 15. oktobra otvore devizni štedni račun u Banca Intesa i na njega polože minimalni iznos od 1000 evra na rok od 12, 24 ili 36 meseci, dobiće na poklon Delta Generali osiguranje domaćinstva ili osiguranje od građanske odgovornosti, po sopstvenom izboru. Rok važenja osiguranja biće jednak roku oročenja depozita.

Trenutno se kamatne stope za oročenu deviznu štednju kreću u intervalu od tri odsto do 6,3 odsto, u zavisnosti od visine uloga i perioda oročenja. Povodom predstojeće nedelje štednje, Banca Intesa će građanima ponuditi posebno stimulativne uslove.

Banca Intesa je po obimu štednje među vodećima na domaćem tržištu, sa ukupnim ulozima u visini od 600 miliona evra i tržišnim učešćem od 13%. Od početka ove godine do kraja avgusta, ukupni ulozi su u odnosu na kraj prošle godine uvećani za 29.4%.

Chat