• Nema predloga

Tri prestižna priznanja Intesa Sanpaolo grupaciji

Renomirani svetski finansijski časopis „The Banker“, deo izdavačke kuće Financial Times Group sinoć je na ceremoniji u Londonu dodelio Intesa Sanpaolo grupaciji tri prestižne nagrade: Najbolja banka u Srbiji, Najbolja banka u Italiji i Najbolja banka u zapadnoj Evropi u 2010. godini.

“U veoma kompleksnim uslovima koji su obeležili ekonomiju u 2010. godini, Banca Intesa je nastojala da ostane pouzdan partner svojim klijentima, nastavljajući istim intenzitetom da kreditira privredu i građane. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo i u kriznom periodu dali značajan doprinos u sprovođenju programa makroekonomske stabilizacije”, izjavila je Draginja Đurić, predsednik Izvršnog odbora Banca Intesa.

Pored nagrada za Najbolju banku u Srbiji i Italiji, uspeh Intesa Sanpaolo grupacije je upotpunjen nagradom za Najbolju Banku u zapadnoj Evropi.

“Zaista sam ponosan na ova priznanja”, izjavio je Korado Pasera (Corrado Passera), generalni i izvršni direktor Intesa Sanpaolo grupacije, dodajući da je “Intesa Sanpaolo jedna od nekoliko velikih finansijskih grupacija koje su kroz krizu prošle oslanjajući se na sopstvene resurse i pri tome ostvarile dobre rezultate.”

Chat