• Nema predloga

Počeo izbor za „Blic preduzetnika 2010“

Banca Intesa i dnevni list Blic najavili su početak jedinstvene akcije za izbor najboljeg preduzetnika u Srbiji iz oblasti malih i srednjih preduzeća – „Blic preduzetnik 2010“. Osnovni kriterijumi za odabir najboljeg preduzetnika u tekućoj godini biće profitabilnost, produktivnost i likvidnost preduzeća, a prednost će dobiti preduzeća čiju poslovnu politiku odlikuje inovativnost u kreiranju proizvoda.

Banca Intesa će, kao i prilikom prethodna tri izbora, najboljem preduzetniku dodeliti 30 000 evra koje, po utvrđenim pravilima konkursa, moraju namenski biti utrošene za unapređenje postojećeg ili ulaganje u novo poslovanje.

Dnevni list Blic će tokom decembra 2010. i januara 2011. godine predstaviti svih 50 preduzeća koja po odluci žirija budu svrstana u krug najuspešnijih, a do kraja akcije članovi žirija će posetiti preduzeća koja se po svim kriterijumima nađu među 10 najuspešnijih koja konkurišu za izbor najboljeg u 2010. godini. Nakon završetka konkursa, početkom sledeće godine održaće se zvanično proglašenje „ Blic preduzetnika 2010”.

Akciju „Blic preduzetnik”, pokrenuli su 2007. godine, Banca Intesa i dnevni list Blic, prepoznajući značaj preduzetništva za celokupan ekonomski razvoj zemlje. Na ovaj način, najbolji preduzetnici Srbije, svake godine, imaju priliku da se afirmišu i predstave u nastojanju da se izbore ne samo za zvanično priznanje svojih rezultata, nego i za finansijsku podršku u daljim razvojnim planovima.

Chat