• Nema predloga

„Naša Srbija“ i Banca Intesa obezbedile stan porodici Vitković

Zajedničkom akcijom nevladine organizacije „ Naša Srbija“ i Banca Intesa, za Danijelu Vitković, samohranu majku i njeno četvoro dece obezbeđen je novi dom. Ključeve novog stana, površine 68 kvadratnih metara, za koji je sredstva obezbedila Banca Intesa, porodici Vitković uručile su Sanja Pajević Bundalo, direktorka „ Naše Srbije“ i Maja Kolar, direktorka sektora za marketing i komunikacije Banca Intesa.

„Sa Vitkovićima i hrabrom majkom sa četvoro dece upoznali smo se 2008. godine. Tada se rodila ideja o obezbeđivanju stana. Ponosna sam na sve koji su učestvovali u obezbeđivanju i opremanju stana, koji će označiti početak mirnijeg i lepšeg života za Vitkoviće “, izjavila je Maja Kolar.

Za petočlanu porodicu Vitković, koja je od 1999. promenila nekoliko mesta prebivališta, živeći u vrlo nehumanim uslovima, ova donacija predstavlja novi početak i najveću podršku koja im iz osnove menja i znatno olakšava život, pogotovu Hristini čije je zdravlje narušila astma i hašimoto sindrom ( oboljenje štitne žlezde, koje se leči doživotno). Sredstva za nameštaj i pokućstvo donirala je „Džet kompani“ iz Kikinde, a akciju je medijski podržao list „ Press“.

Ova akcija rezultat je dugogodišnje saradnje „ Naše Srbije “ i Banca Intesa, generalnog pokrovitelja organizacije, koja pored ostalih programa materijalne i psihosocijalne podrške deci podržava i inicijative koje imaju za cilj rešavanje stambenog pitanja porodica o kojima brine „ Naša Srbija“.

Chat