• Nema predloga

Plaćanje računa i putem telefona

U nameri da dodatno unapredi kvalitet servisa, Banca Intesa je uvela novu uslugu koja klijentima omogućuje da putem telefona, izvrše transakcije, plate račune, vrše kupoprodaju deviza i provere stanje na računu i platnim karticama. Procedura za korišćenje usluga telefonskog bankarstva je jednostavna i traje nekoliko minuta, a podrazumeva samo jedan poziv Call centra Banke, tokom kojeg korisnik dobija precizna uputstva kako da izvrši željenu uslugu.

U nameri da dodatno unapredi kvalitet servisa, Banca Intesa je uvela novu uslugu koja klijentima omogućuje da putem telefona, izvrše transakcije, plate račune, vrše kupoprodaju deviza i provere stanje na računu i platnim karticama.

Procedura za korišćenje usluga telefonskog bankarstva je jednostavna i traje nekoliko minuta, a podrazumeva samo jedan poziv Call centra Banke, tokom kojeg korisnik dobija precizna uputstva kako da izvrši željenu uslugu.

Za sada se putem telefona mogu koristiti sledeće usluge:

  • plaćanje unapred prijavljenih mesečnih računa
  • kupovina i prodaja deviza
  • prenos sredstava i izmirivanje obaveza po kreditnim karticama
  • provera stanja na računu i platnim karticama

Nakon što prijavi svoj broj telefona u banci, klijentu je za korišćenje ove usluge dovoljan samo LIB ( Lični identifikacioni broj) koji se dobija u bilo kojoj ekspozituri prilikom prijave na On-line servis Banke. Procedura za plaćanje računa putem telefona odvija se u nekoliko koraka: nakon poziva Call centra i pritiskanja tastera broj 1, korisnik unosi svoj LIB i za obavljanje transakcije pritiska taster 0, nakon čega saopštava agentu Banke koji račun želi da plati. Usluge telefonskog bankarstva Banca Intesa su dostupne pozivom kontakt centra putem telefona: 3108888.

Kako bi stimulisala građane da se uvere u prednosti koje pruža telefonsko bankarstvo, Banca Intesa je za prvih 450 klijenata koji putem telefona plate bar jedan račun, obezbedila na poklon telefon.

Banca Intesa koristi „kolačiće“ kako bi vam obezbedila što kvalitetnije korisničko iskustvo prilikom pretraživanja sajta, kao i prikazivanja personalizovanog sadražaja.
Za više informacija kliknite na Postavka kolačića. (POLITIKA PRIVATNOSTI)