• Nema predloga

Dodeljena Banca Intesa American Express nagradna putovanja

Između više od 50 hiljada potencijalnih dobitnika, izvučeni su dobitnici Banca Intesa American Express nagradne igre. Glavna premija, dvonedeljno upoznavanje drevnih civilizacija Dalekog Istoka za dve osobe koje podrazumeva posete azijskim prestonicama - Tokiju, Pekingu i Hong Kongu, ali i obilaske Kineskog zida, Zabranjenog grada i ostalih turističkih atrakcija u ovom delu sveta, pripala je Dragani Veselinović iz Beograda.

Preostale tri nagrade, koje su koncipirane kao nesvakidašnja vikend putovanja osvojili su: Predrag Banda koji će prisustvojati romantičnoj Istorijskoj regati u Veneciji, Petar Starčević u čije je ruke otišao vaučer za putovanje na Festival pice u Napulju, i Andrija Popović koji će imati priliku da iskusi uzavrelu atmosferu trke Formule 1 na čuvenoj stazi u Monci.

Pravo učešća u nagradnoj igri imali su svi korisnici Gold, Green ili Blue American Express kredinih kartica koji su u periodu od 18. jula do 24. avgusta obavili barem jednu transakciju veću od 100 dinara ili 1 evra, ukoliko je plaćanje vršeno u inostranstvu. Osim toga, svaki novi korisnik Banca Intesa American Express kreditne kartice u promotivnom periodu automatski je konkurisao za neku od četiri nagrade.

Chat