• Nema predloga

Sa Bambino drugarima na safari

U želji da podstakne dečiju štednju, omogući roditeljima da shodno njihovim mogućnostima štede novac za bolju budućnost svojih mališana i podstakne ih da svoje mališane od malih nogu nauče da štede Banca Intesa će sve dečije štedne uloge koji budu položeni do 30. juna i oročeni na 12 meseci nagraditi promotivnom kamatnom stopom od 5,8 odsto na godišnjem niovu. Osim toga, uz svaki račun Bambino štednje Banca Intesa najmlađim štedišama poklanja ulaznice za zoološki vrt u Beogradu ili Paliću.

Kako bi i obilazak zoološkog vrta pretvorila u nezaboravan događaj jer svake subote i nedelje u junu od 11h do 15h u Beo Zoo vrtu organizuje Safari zabavu. Na ovaj način mališani kroz igru i rešavanje zagonetki imaju priliku da nauče po nešto o stanovnicima Zoo vrta, a Banca Intesa ih nagrađuje Bambino poklonima.

Bambino račune, koji mogu biti dinarski ili devizni za svoju decu mogu otvoriti roditelji ili zakonski staratelji. Minimalna uplata prilikom otvaranja računa iznosi 1.000 dinara za dinarski deo, dok za devizni deo računa inicijalna uplata nije obavezna. Kada se jednom otvori račun Bambino štednje, sve naredne uplate mogu se vršite bilo kada, i u bilo kom iznosu. Na devizni deo računa novac može da uplaćuje samo roditelj ili staratelj. Ipak, bake, deke, rodbina ili prijatelji mogu da uplaćuju novac na dinarski deo, a sredstva će se automatski konvertovati, to jest pretvoriti u evre po najpovoljnijem kursu, čuvajući na taj način vrednost novca. Novac se može uplaćivati u gotovini u bilo kojoj ekspozituri Banca Intesa, prenosom s bilo kojeg dinarskog računa u zemlji ili trajnim nalogom. Kamatne stope za Intesa Bambino štednju kreću se i do sedam odsto na godišnjem nivou, u zavisnosti od roka oročenja, koji može biti od šest meseci do 17 godina.

Chat